HAIKUS
/

Càtering

 

HAIKUS càtering t'ofereix varies tipologies de menjar en funció del tipus d'esdeveniment que vulguis celebrar. Trovaràs una selecció de plats ideals per al "Servei a Taula", una altra més informal a base d'aperitius, entrants i tapes que són ideals per al "Servei tipus Buffet" i una selecció de pastisseria salada i mini entrepans per al "Servei d'Esmorzars i Berenars"

A la nostra carta per al "Servei a Taula" trovaràs una gran varietat de plats de la nostra cuina mediterrània amb un toc d'autor. Aquests plats faran les delícies dels comensals i són ideals per celebracions més formals.

En cas que desitgis fer una festa o un àpat més informal HAIKUS càtering compta amb una exquisita selecció per al  "Servei tipus Buffet" que consta d'una amplia gama d'Aperitius d'elevada qualitat tan freds com calents, així com bufets adiccionals de Sushi, Arròs, Fideuà, Pernil, Formatges,...

Si el que necessites és un esmorzar o berenar, ja sigui d'empresa, l'anomenat Coffee Break, per una Festa Infantil, per una reunió familiar o d'amics,... al nostre "Servei d'Esmorzars i Berenars" t'oferim una àmplia selecció de pastisseria salada, pastes de còctel, brioixeria i mini entrepans.